Facebook
Twitter
LinkedIn
Het Poseren
Kennismaking
We beginnen de dag om 10.00 uur met een cappuccino. Samen bespreken we in welke houding je geschilderd wilt worden. Als je nog twijfelt kan ik je helpen bij het maken van een keuze. Voor elk lichaam is een mooie houding te vinden zodat je prachtig op het doek komt.

Fotoshoot
Na de koffie maak ik een aantal foto’s van jou in de houdingen die we besproken hebben zodat jij een goede keuze kunt maken en ik voldoende materiaal heb om mee te werken. De foto’s geven al een aardige indruk van hoe je eruit komt te zien op het schilderij. Waarom überhaupt nog poseren vraag je je misschien af? Naast het feit dat het poseren voor jezelf een hele leuke ervaring is, pik ik tijdens deze dag samen ongemerkt jouw energie op waardoor het olieverfschilderij onmiskenbaar jouw eigenheid krijgt.

De lunch
Na de fotoshoot eten we samen een heerlijke lunch in het atelier.

De voorstudies
Dan begint het poseren voor de voorstudies. Terwijl jij model staat maak ik een aantal schetsen in houtskool en/of potlood, op zoek naar de compositie en perspectieven.

De afronding
Als ik voldoende materiaal heb verzameld om een schilderij te kunnen maken die ook echt jouw uitstraling krijgt, ronden we de dag samen af met een drankje. Hoe lang ik aan je schilderij werk is afhankelijk van de uitvoering waar je voor kiest, zwartwit met of zonder kleuraccent of volledig in kleur.